Sales / Receptie

lisanne van heemskerk


Hulp nodig? Lisanne zal je verder helpen!

Over Lisanne van Heemskerk

Opleidingen:

  • Fitnesstrainer A
  • Crossbox trainer 1
  • Sportadviseur
  • Spinning
  • Gewichtsconsulent

Wie ben ik:

Ik ben Lisanne Sterk, geboren in Rotterdam, maar getogen in Oud-Beijerland, waar ik nog steeds woon. Na het behalen van mijn Havo diploma wist ik niet goed wat ik daarna wilde. Graag iets met sport, maar ik kwam niks tegen waar ik mijn ziel en zaligheid in wilde storten. Heel kort daarna kwam Healthclub Sportiv op mijn pad. Om te kijken wat ik leuk vond om te doen, was de bedoeling eerst een half jaartje aankijken. Inmiddels is dit half jaartje alweer 11 jaar geleden! Ik werk nog steeds met veel plezier bij Healthclub Sportiv.

Wat is mijn achtergrond:

Vanaf jongs af aan ben ik gek op sport. Ik heb op een goed niveau gegolfd en ik vind het nog steeds leuk om aan wedstrijden mee te doen of “zomaar” een rondje te lopen. Ik fitness vanaf mijn 15e en sinds een tijdje heb ik Crossfit ontdekt. Door te sporten kan ik goed mijn energie kwijt, want ik ben graag altijd bezig! Ik kan namelijk slecht stilzitten… Zoals u eerder heeft kunnen lezen ben ik vanaf het begin werkzaam bij Healthclub Sportiv. In de loop der tijd heb ik verschillende diploma’s gehaald zodat ik u op elk gebied zo goed mogelijk kan helpen met uw vragen. Ik heb onder andere mijn diploma als gewichtsconsulent gehaald. Deze opleiding wilde ik graag doen omdat ik dit een mooie aanvulling vond op mijn Fitnesstrainer A diploma en sportachtergrond. Mocht u vragen hebben; Ik adviseer u graag over onze lidmaatschappen, help u met administratieve vragen en ik kan u coachen om een gezonde leefstijl aan te meten!

Leuk om te weten:

Ik ben getrouwd met Pieter (personal trainer) en we delen onze passie voor sport. We doen regelmatig mee met Crossfit wedstrijden en vinden het leuk om een bezoek te brengen aan de bioscoop. Ook ben ik fotografe en polymer clay artist. Oh ja, en niet te vergeten… je mag me wakker maken voor sushi!

Define Your Personal Training Goals

Ontdek onze 30 verschillende groepslessen. Maak nu gratis kennis!


Groeplessen

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw rondleiding