Gewichtsconsulent

 

Onze Gewichtsconsulent

De gediplomeerd en BGN-geregistreerd gewichtsconsulent bij Healthclub Sportiv biedt begeleiding bij over- en ondergewicht. Dit gebeurt volledig volgens de richtlijnen van het Nederlandse Voedingscentrum, door middel van ondersteuning met digitaal testen en bewegings- en voedingsadvies op maat. Daarnaast leert men ook ook gezonde keuzes te maken in de voeding door bijvoorbeeld het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen. Er wordt uitleg gegeven over de werking van de stofwisseling en hoe u uw lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. Ook praktische informatie over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en gezonde tussendoortjes helpt de client goed op weg. Kortom: een gedegen en volledig voedingsadvies, met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken. De BGN-gewichtsconsulent motiveert en stimuleert de client om het vooraf bepaalde doel te bereiken. Eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang. Veel mensen vinden regelmatig bezoek aan de gewichtsconsulent daarbij de beste ‘stok achter de deur’.

Werkwijze & Tarieven
U kunt gratis een kennismakingsgesprek aanvragen waarbij ik graag uw wens(en) hoor en geven wij u advies waarmee wij denken u te kunnen helpen. Als u ervoor kiest om samen aan uw doelstelling te gaan werken, plannen we een eerste intake** in. Tijdens de eerste intake doen we ondere andere een healthcheck, bepalen we uw doelstelling en krijgt u een compleet persoonlijk voedingsmenu mee voor twee weken die volledig is afgestemd op uw dagelijkse beweging en lichaamssamenstelling. Na de intake volgt er een voedingsconsult** waarin we uw resultaten gaan meten, de afgelopen periode bespreken en krijgt u tips of advies om u nog beter op weg te helpen. Ons doel is om u naar een evenwichtige en natuurlijke voeding te brengen. Geen diëten of andere wondermiddeltjes, alleen jezelf!

**Voor meer informatie over de inhoud van de intake en consults, zie onderstaande

De volgende prijzen worden gehanteerd:
Eerste intake (60 min.) €60,-

– Doelstelling wordt bepaald
– Leefstijlclub (fysieke) testen invullen + doelstelling
– Wegen op de In Body scan
– Cardio scan
– Bespreken van testresultaten
– Uitleg BenFit
– Meegeven van voedingsmenu voor 2 weken, advies/tips en de testresultaten in een eigen map
– Afspraak maken voor vervolg consult
– Uitleg meegeven hoe app van BenFit te downloaden

Vervolg consult (30 min.) €30,00

– Het wegen en meten op de In Body scan,
– Bespreken van de resultaten van de afgelopen 2 weken
– Coachen op het gebied waar nodig is
– Nieuw menu voor 2 weken
– Testresultaten meegeven voor in de eerder meegekregen map

Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen

*Vergoeding
De voedingsbegeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg het vergoedingenoverzicht en bekijk het overzicht van alle zorgverzekeraars die de gesprekken bij de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt kunt u lezen welke vergoedingen er worden gegeven. Als uw zorgverzekeraar niet in de lijst staat, betekent dat meestal dat er geen vergoeding wordt gegeven. In dat geval, of bij onduidelijkheden, kunt u het beste zelf nog even contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Ik wil graag meer informatie

Sporten bij Healthclub Sportiv?
Together we make you feel good!


Ontdek al onze live- en
Virtuele groepslessen


Lesrooster

Login

Wachtwoord kwijt?
Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
AccountgegevensBoek uw Kennismaking